Acolliment
 
                                    La Cerdanya...  
                  
El sòl tenia ganes d'un sanctuari a   la muntanya. És la Cerdanya que ha elegit per instal·lar-se en ell té la seva comoditat. La seva fauna i la seva flora abundant en totes els estacions el seduiran en el moment dels seves excursions familiars o esportives.
Nascuda de la pau de Pyrénées el 1659, l'enclavament de terra espanyola en terra    francesa, vè afegir a la Cerdanya un       element curiós i pictòric dels Pirineus
.

     
   
 
La Cerdanya
 Localització & plànol d'accés
Zoom a la Cerdanya
 
 
Càmping  piscina L'Enclave *** - 66800 Estavar - Cerdanya francesa - Pirineus - França
Tel : +00 33 (0)4 68 04 72 27  - Mobil :+33 (0)6 80 76 73 78  
Càmping caravaning càmping de neu, càmping de muntanya amb lloguer de mòbil home i d'emplaçaments l'any. Tancament anual l'octubre.   Escriure'ns
Camping caravaning caravaneige mobil-home piscina equipada Pirineus Orientals, càmping de muntanya amb lloguers de mobil-home i localitzacions l'any. Tancament anual a l'octubre.
Càmpings Pirineus Orientals - Càmping en el cor del Parc Natural Regional del Pirineu Català, Cerdanya Capcir a 10 minuts de Font-Romeu - Càmpings França - Càmping piscina Pirineus Orientals, càmpings de Pirineus Orientals, càmpings pirineus 66, càmping, lloguer mobil home pirineus, càmping Cerdanya , ski camping font-romeu.
ANWB Partenaire camping ACSI Certifié Accueil du Parc naturel régional des Pyrénées catalanes