Acolliment
 

                 Prestacions de serveis del càmping...
              
La piscina i la piscina infantil s'obren tot l'estiu. Un gran terreny de jocs equipat   amb un curs de tennis, d'una taula de ping-pong, de gronxadors així com un complex de jocs i un terreny de foot.
Safareig té fitxa, 5 barbacoes, estació de rentat, va salar d'animació comuna. Just en l'entrada del càmping, un     bar|llobarro Restaurant Pizzeria "Els Jardins d'Estavar" va proposar una fórmula pensió completa o mitja pensió  possible.

 
El Càmping L'Enclave
  Llogament de Mòbil Home
  Prestacions de serveis
 
 
Càmping  piscina L'Enclave *** - 66800 Estavar - Cerdanya francesa - Pirineus - França
Tel : +00 33 (0)4 68 04 72 27  - Mobil :+33 (0)6 80 76 73 78  
Càmping caravaning càmping de neu, càmping de muntanya amb lloguer de mòbil home i d'emplaçaments l'any. Tancament anual l'octubre.   Escriure'ns
Camping caravaning caravaneige mobil-home piscina equipada Pirineus Orientals, càmping de muntanya amb lloguers de mobil-home i localitzacions l'any. Tancament anual a l'octubre.
Càmpings Pirineus Orientals - Càmping en el cor del Parc Natural Regional del Pirineu Català, Cerdanya Capcir a 10 minuts de Font-Romeu - Càmpings França - Càmping piscina Pirineus Orientals, càmpings de Pirineus Orientals, càmpings pirineus 66, càmping, lloguer mobil home pirineus, càmping Cerdanya , ski camping font-romeu.
ANWB Partenaire camping ACSI Certifié Accueil du Parc naturel régional des Pyrénées catalanes